tirsdag 28. august 2018

Møterefereat fra Styremøte #3-2018

Møterefereat fra Styremøte #3-2018, Hos Hege 26/8-18
Referat finnes her: https://docs.google.com/document/d/1gk1VEo1Wyb-eFmSwX6Q9fO_lhgcLEcjmE3SjJHGP7t8/edit?usp=sharing

2 kommentarer:

 1. Angående punkt i referatet.
  Tror dere har misforstått den "løypa". Vi har ikke satt den opp slik den skal stå. Det Miro og jeg har gjort er å satt dyrene ute i skogen, på mulige plasser. Dette ble gjort slik at vi raskt skulle få dyrene ute i skau uten å måtte organisere med flere kokker, men og for at Øyvind, som ikke har gått en løype før, skulle få bli med en runde i skau for å se hvordan en løype kan se ut og komme med sikkerhetsinnspill .
  Han har i siste liten avlyst flere ganger grunnet annet som plutselig har dukket opp.

  Tanken var at Øyvind, før andre i klubben ble involvert, skulle kunne vise oss hvor i lendet vi ikke har tatt hensyn til andre brukere av området, da det er flusst med småstier der.

  Slik jeg så det er det ikke vits å dra med ti mann ekstra på det oppdraget da det gjør turen lengre og mere komplisert når alle skal komme med innspill.

  Det å skape en god, morsom og utfordrende løype er noe vi gjør sammen etter flere runder i skogen, når folk har vandret litt, tenkt litt og så kommer med et forslag fordi vi da lærer området å kjenne, samt får testet sin egen skyteferdighet. (Der har jeg selvfølgelig noen gode forslag! ^^)

  Så hadde det og vært gøy med et bevegelig mål, noe grevlingen med sin brede base er ypperlig egnet til, og samtlige blinker bør sikres til bakken.
  Der trenger vi flere hoder og sannsynligvis en mekkekveld. Men det finner vi vel ut av.

  Ha en ellers flott kveld!

  SvarSlett
 2. Trur æ skjønne. Da regne vi med at du lage et arrangement for den videre utviklinga :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.