torsdag 5. juli 2018

God Sommer :)

Da er Sommerferien over oss :)
For oss som gjerne ferdes i skogen med en bue og judopil i hand, er jo dette en fin tid. Dessverre er det jo gjerne litt dødtid sånn foreningsmessig.  Hytta, syden og familien i Norges krinkelkroker må få litt oppmerksomhet de også. Vi i styret tar rett og slett en pause fra organisert aktivitet frem til neste buemekking 6. August.

MEN! la ikke det stoppe dere andre medlemmer!
Det oppfordres herved til å være frilynte med utbasunering av stubbejakt-utflukter eller liknende på vår facebook-gruppe til medlemmene.

Er du ikke medlem og kan ikke se disse postingene så vet du jo hva som trengs å gjøres :)
Medlemsavgiften er med vilje satt så lav at man ikke skal kunne trenge å måtte avstå fra mere enn ca 1 fancy-øl på en av byens skjenkestuer for å bli medlem.

Når det gjelder hva som står på, så er det mangt og meget. Som sikkert de fleste har fått med seg, har vi satt opp en liten 3D-Løype og har planer om låveskytebane, på en gård på Meistad i Børsa. Vi er nesten i havn med avtaleverket om bruk. Det mangler kun underskrifter og tilbakemelding fra dem som eier gården. Egen posting om dette og en praktisk guide til booking av løypa kommer når avtalen er helt i havn. Styret kommer til å legge opp til at det blir faste skytinger hver fjerde uke, på samme måte som det er mekke-kvelder hver fjerde uke. Det vil da bli aktiviteter annenhver uke. Mekkekvelder og skytekvelder med to ukers mellomrom. Tanken er at denne rytmen skal gå året ut.
Det vil bli lagt ut en poll om beste ukedag etter sommeren.

Vår kjære materialforvalter jobber fremdeles med å få oversikt over hvem av medlemmene som har ting som tilhører klubben. De som nå kom på at de har noe stående må gjerne ta kontakt med Ola Dimmen for å få registrert utstyret. Lagring av klubbens ting har de siste årene vært fordelt litt rundt omkring. Dette er det også meningen skal kunne løses av avtalen med Meistad. Låven der har angivelig god plass til oss og de tingene klubben har samlet.

Med det ønsker jeg dere alle en riktig God Sommer!

-Ole


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.