onsdag 9. april 2014

Aktiviteter mot sommeren

Hva skjer frem til sommeren?

Siste torsdag hver måned møtes vi kl. 19 hos Nils på Kuset Gård, Jonsvatnet, for låveskyting.

Stubbeskyting blir hver søndag kl 13 ved Granåsen skianlegg, inntil det blir lyst helt til kl. 20.30. Deretter flyttes det til tirsdager eller onsdager kl 19. SMS blir sendt ut for hver stubbeskyting. Husk å svar i god tid, om dere kommer.

Tirsdag 22/4 har vi workshop på Stabbursmoen skole fra kl 18-22ish. Vi må få ferdig benker og bord til markedene, så det hadde vært fint med litt dugnadsånd. Det er selvfølgelig mulig og holde på med annet om man ønsker det.

Ellers blir det workshop én tirsdag i måneden ca. frem til sommeren.

Det hadde og vært trivelig med et besøk i 3D-løypa til Surnadal Bueskyttere. Foreløbig står 3-4/5 som foreslått dato! Gi tilbakemelding om dere er interessert i å bli med. Vi kan enten overnatte, eller kjøre hjem samme dag. Hva ønsker dere?

11. Mai holder vi publikumsskyting i Erkebispegården kl. fra 12-15.

19-22. Juni er det duket for Trondheim Vikingemarked i Djupvika. Der deltar vi både med og uten stil. Se tidligere utsendt epost/FB poster for mere informasjon.

Mandag 30. juni blir siste dag med "organisert" aktivitet fra Svein sin side. Dere er velkommen til å organisere selv for juli måned. Vi starter opp igjen 28/7, bigger, better & faster^^

-Styret NHL-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.