søndag 5. januar 2014

Copyright 2006, Joachim R. Arntzen
Hva skjer i januar-mars:

Vi starter opp med en lett stubbejakt, søndag 5/1, kl 13.00 ved Granåsen Skisenter. Vi satser på å få de til ukentlig og sms sendes ut som vanlig.

Tirsdag 14/1 kl. 18.00 blir årets første mekkekveld på Stabbursmoen Skole. Meldinger sendes ut, men husk å svar senest dagen i forveien!

Det er også dags for ny kontingent, som bør betales før 1/2. Mer info kommer på sms, epost og på Facebook.

Torsdag 31/1 kl 19.00 inviterer Kong Nils til låveskyting på Kuset Gård, Jonsvatnet. Fast regel er at skytingene blir avlyst om det er -5 eller kaldere!

I februar holdes det årsmøte, og det er veldig greit om alle våre medlemmer kan møte, da alle våre store aktiviteter gjennom året, som Vikingmarkedet, Stiklastadir, helgatur med 3D-skyting, kurs osv, blir planlagt da! Mer info rett rundt hjørnet!

Buemakerkurs med den eminente Per Buemaker Onsrud, blir mest sannsynlig avholdt helgen 15-16/2. Dette vil bli et intensiv-kurs som varer fra ca 11-18 begge dager. Dere vil på kurset få emner utdelt, og verktøy er tilgjengelig om dere trenger det. Kurset finner sted på Stabbursmoen Skole. Det vil bli en kursavgift, trolig mellom 3-500kr, men den er ikke helt fastsatt enda. Det er kun plass til 10 på kurset, så si fra tidlig om dere er interessert.

Siste halvdel av mars avholder Frank den Gale sitt omtalte skokurs, hvor vi lager historiske viking/middelaldersko til bruk på marked o.l eller til hjemmebruk om dere ønsker det. Alt utstyr er med i kursavgiften, som ser ut til å bli rundt 400,- Kurset er over en helg, kanskje til og med en dag. Mer info kommer etterhvert.

Grunnet liten interesse har vi bestemt oss for å avlyse inneskytingene i Trondheim Spektrum og heller gi hallplassen til noen som trenger det.

Kos dere og spør om det er noe dere lurer på.
Husk, det finnes ingen dumme spørsmål, bare dumme folk.

- Styret, NHL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.