søndag 31. mars 2019

Året 2018

Året 2018 må kunne sies å ha sett minkende aktivitet på klubbens mekkekvelder. Det kan skyldes at Tirsdager passer dårlig for noen. La oss endre det i 2019 og se.
På den andre siden, har det vært oppsving på aktivitet i 3d-skyting.
Det har ikke vært noe klubborganisert stubbeskyting.
Noen medlemmer har arrangert et par runder Archery-tag. ("paintball"-med bue, pædda piler og beskyttelse). Dette høres skummelt ut, men det brukes buer som er veldig lav dravekt, og min vurdering er at det skal godt gjøres å få så mye som et blåmerke av dette. Anbefales varmt :)
Vi har hatt den tradisjonelle julebords-ølen.
Det ble ikke nok folk til å stille opp på Vikingfestivalen i 2018. Vi får se hvordan det blir med dette i 2019. Noen av oss har holdt av helga :)

Styret har vært relativt aktive første halvår med 3 styremøter, og litt mindre aktive etter sommeren med kun 1 styremøte.

Oppsvinget i aktivitet på 3d siden skyldes at vi har fått kjøpt inn flere 3d-blinker og at vi har en plass å skyte. Gården til Øyvind og Charlotte fungerer fint til dette. Vi har nå en avtale med dem om å ha løypa der og skyte fast i løypa eller på låven en gang i måneden samt å kunne lagre ting på låven. Som vederlag betaler vi en liten sum og forplikter oss til å stille med folk til bueskyting på åpen dag.
Dette kan bli en fin fast aktivitet for klubben i årene fremover :) Medlemmer kan også gå løypa på eget initiativ, men da etter avtale med Øyvind og Charlotte.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.